Βασίλης

Vasilis Mpatakas
Ιδρυτής του Barber Salon

Ο ιδρυτής του κουρείου με εμπειρία 15χρονια αποκλειστικά στο αντρικό. Καθιερώθηκε ένας απο τους συγχρονότερους κουρείς στην περιοχή του Βόλου. Δίνει μεγάλη σημασία στην επικοινωνία με τον πελάτη για την χαλάρωση και κατανόηση των αναγκών του. Αρέσκεται στην λεπτομέρεια και ακρίβεια κατά το κούρεμα οσο δυνατόν. Συμμετοχές σε διαγωνισμούς και σεμινάρια κατα καιρούς. 

Εκτός εργασίας του αρέσει να περνά αρκετό χρόνο με τη σύζυγο και το παιδί του. Τον ξεκουράζουν η ξυλογλυπτική, το ψάρεμα στον Παγασητικό, το κολυμβητήριο, το θαλάσσιο κανό του και τα βιβλία. Μια μικρή βόλτα στους δρόμους χαζεύοντας κεφάλια και το you tube με κουρέματα απο καταξιωμένους ανα τον κοσμο κομμωτές ικανοποιούν την επαγγελματική του διαστροφή για να επιστρέψει στο κουρειο ορεξάτος.

Συμβουλή Βασιλη:

Σιγουρεψου οτι χρησιμοποιείς το κατάλληλο προϊόν και την κατάλληλη ποσότητα για το μαλλί και για στυλ σου...είναι καλό να ζητάς και την συμβουλή μας. Είναι καλη ιδέα να συμβουλεύεσαι περιοδικά και το Ίντερνετ οταν μιλάς με τον κουρέα σου για το κουρεμα.